Erçel Kentsel Dönüşüm
Kentsel Dönüşüm Tv : 0 850 303 0 734
MOD_REGISTER_PLUGIN_ALERT

KENTSEL DÖNÜŞÜM KİRA YARDIMI ŞARTLARI 2021 - 0850 30 30 734 KENTSEL DANIŞMAN

Kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır, şartları neler?



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 2000 yılından bu yana gündemde tuttuğu kentsel dönüşüm projelerinde hak sahiplerine kira yardımları yapılmaktadır. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır ve şartlar neler sorusunun yanıtı.

Kentsel dönüşüm kapsamında yapı yıkılacağı için yapıda ikamet eden kat malikleri, kiracılar veya sınırlı aynı hak sahipleri yeni yapıya geçinceye dek barınma ve konaklama sorunlarını devreye sokacaktır. Bu konuda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kentsel dönüşüm projelerini ortaya koyarak geri ödemesiz kira yardımları yapmaktadır.

Kira yardımı 18 aya kadar yapılır Kentsel dönüşüm projelerinden faydalanan kişiler en fazla 18 aya kadar kira yardımı alabilir. Kredi desteği alanlar aynı anda kira yardımı alamazlar. Kira yardımı alabilmek için bağımsız bölüm numarası kira yardım dilekçesinde belirtilmelidir. Kat mülkiyeti veya kat irtifakı bulunmayan yapımlarda kira yardımı alabilmek için bağlı bulunan belediyeden emlak beyanları alınarak bağımsız bölüm numarası alınır. Bağımsız bölüm numarası yoksa kira yardımı alınamaz. Kira yardımı alabilmek için başvuru yapmış kişiler söz konusu katı satmışlarsa kira yardımı alamazlar. Bağımsız bölüm çok hisseliyse bütün hak sahipleri ayrı olarak dilekçe vererek başvuru yapar.

DİĞER TÜM AYRINTILAR İÇİN VE GEREKLİ BAŞVURU BİLDİRİMLERİ İLE EVRAKLAR İÇİN OFİSİMİZİ ZİYARET EDİNİZ....   DANIŞMANLARIMIZDAN PROFESYONEL DANIŞMA HİZMETİ ALARAK , EVRAKLARINIZI VE DOSYANIZI TAM OLARAK HAZIRLANMASINI İSTEYİNİZ...
AKSİ TAKDİRDE 20.700 TL TOPLAMDA KİRA YARDIMI ALAMAYABİLİRSİNİZ...

BİZİ ARAYIN
0850 30 30 734
0543 347 69 20 

EROL ÇELİK
KENTSEL DÖNÜŞÜM UZMANI







İletişim Bilgileri

Adres: FATİH MAHALLESİ ŞEHİT GAFFAR OKKAN CADDESİ NO:5/A  34175 BÜYÜKÇEKMECE  - İSTANBUL  Tel:0 850 303 0 734   E-mail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Son Eklenenler

En çok Okunanlar